Vejledning og vilkår ved udlejning af grill

Udlejningsvilkår​

INDGÅELSE AF AFTALE OM LEJE & FORTRYDELSE

En lejeaftale er bindende dog har du altid 14 dages fortrydelsesret. Denne bortfalder dog i tilfælde hvor bestilling afgives under 14 dage før leje start. Lejer er den person som registreres ved bestilling/personen som kvittere for det lejede.

EFFEKTER

De lejede effekter leveres i forsvarligt stand og skal returneres i samme stand, dog med undtagelse af de småting som opstår ved alm. brug. Ved udlevering instrueres lejer i brug af udstyret

Der må IKKE påklæbes med tape, lim eller lignende på alle vores effekter. Fjernelse af limrester samt dele som ikke kan renses faktureres til lejeren.

FEJL & MANGLER

I tilfælde af fejl og mangler skal vi STRAKS underrettes på tlf.: 23435262  (RING, IKKE SMS)

Vi vil snarest forsøge at udbedre fejlen eller bytte udstyret. Kan nævnte ikke løses betales lejen retur

ERSTATNING

Der udbetales ikke erstatning i tilfælde af fejl og mangler, eller leveringssvigt. (force majeure)

Dog kan lejen helt eller delvis refunderes

FORSIKRING

Det påhviler lejer at holde udstyret forsikret fra modtagelse til returnering. Samt at dække udgifter i forbindelse med transportskader, tyveri, hærværk, fejlbetjening, mislighold, samt bortkomst af løsdele.

Udlejer forbeholder sig ret at bruge 3 hverdage til, at efterse udstyret for fejl og mangler.

UDLEVERING & RETURNERING (LEVERING)

Har du bestilt levering kontakter vi dig før vi kører og aftaler tidspunkt for levering. Vi planlægger vores leveringer så sent som muligt for undgå ændringer. Lejer skal stille med en person til hjælp ved leveringen, samt afhentning. Er der ikke en til at hjælpe forbeholder vi os ret til at kører igen eller tilkalde en mand. Denne udgift faktureres lejer (250,00/time + kørsel)

(SELVAFHENTNING)

Vores produkter kan afhentes på vores lager. Dog skal alle produkter transporteres stående.

Er du i tvivl om mål og vægt kontakt os da venligst for mere info.

ÅBNINGSTIDER FOR UD- OG INDLEVERING

Mellem 9:00 & 17:00

BETALING

Betalingsbetingelser sker enten via bankoverførsel eller ved udlevering.

Ordre hvori der indgår køb af fødevare, betales altid forud kontant eller ved bankoverførelse

_________​

​Transport

Brændselsskufferne må ikke sidde i grillen under transport, uden at være fastspændte.

Der må ikke være andet gods på risten/i grillen under transport, pga. det høje tyngdepunkt.

Optænding

Brændselskurvene stilles på jorden. Der fyldes 2-3 kg briketter i hver kurv. Hæld ca. 2½ dl. tændvæske over hver kurv, og lad det trække et par minutter. Lad ilden få godt fat i briketterne og vent til de største flammer er væk, førend kurvene sættes i grillen og inden kødet lægges på grillen og låget lukkes. Ryst aske af kurvene ca. en gang i timen, for at sikre god forbrænding. Der suppleres med briketter efter behov under stegning.

Tips & Tricks

​Sørg for at forberede kødet ved enten at marinerer eller gnide det grundigt i salt.

Vores favoritblanding til såvel kamsteg som oksemørbrad, er en blanding af Allround krydderi, groft salt, lidt olie og en sjat rødvin eller øl. Sørg for at smører med jævne mellemrum, under hele stegningen.

Lad ikke temperaturen i grillen overstige 200 grader – det gavner ikke kødet og man risikere bare at kødet brankes. Idealtemperaturen ligger omkring 170-180 grader. Temperaturen kan styres ved at regulere på drejespjæld forneden i siderne og i enderne af låget, jo mere luft man lukker ind, jo varmere bliver grillen.

Varmen bevæger sig nedefra og op, dvs. at man selv kan lede varmen i den retning man ønsker det, afhængig af hvor man fyrer i kurvene og hvilke drejespjæld man åbner.

Et stegetermometer er uundværligt, under udførelse af grillstegningens kunst. Der er ikke noget så ærgerligt, som at bruge en masse kræfter og penge på noget som ikke bliver perfekt, når der ikke skal mere til. Steg indtil den anbefalede kernetemperatur er nået, hverken mere eller mindre.

  • Svinekød:Hele stege eller grise 71 grader
  • ​Oksekød: Rød 60 grader Rosa 63 grader Medium 71 grader Gennemstegt (helt død) 77 grader
  • ​Fjerkræ: Kylling 82 grader Kalkun 82 grader

Forvent en stegetid på ca. 1 time pr. 10 kg. kød, gælder for hele grise

Der beregnes normalt ca. 500 g pr person, ved bestilling af hele grise (slagtet vægt)

​Vejledning til korrekt rengøring af grillen

​BRUG ALDRIG EN ALMINDELIG STÅLBØRSTE!

Det kan være en hjælp at lade grillen stå med fuld varme på i 10 minutter, efter kødet er taget af risten. Så er risten lettere at rengøre efterfølgende.

Risten:​

Risten skal være helt ren på begge sider. Det kan ikke undgås at metallet farves ved brug, men der må ikke sidde rester af kød og fedt.

• Egnede hjælpemidler: Varmt sæbevand, ovnrens, rustfri- eller messing stålbørste, grydesvamp, alm. grydesvamp og alm. opvaskebørste.

Grill indvendig:​

Når der ikke længere er ild i briketterne, tømmes de 4 skuffer og selve grillen for aske og det resterende fedt som ikke er løbet af via afløbet. Herefter vaskes de sidste rester af fedt væk. Det kan være svært at vaske den indvendige side af låget, så her er en ”grov-rengøring” tilstrækkelig, men en kraftig klud på f eks en gulvskrubbe klarer det meste.

Forsøg IKKE at åbne låget mere end til alm. åbenposition.

• Egnede hjælpemidler: Varmt sæbevand, ovnrens, rustfri spatel, stål grydesvamp, alm. grydesvamp, gulvklud og alm. opvaskebørste.

Grill udvendig:

Grillen vaskes med en svamp eller klud og sæbevand. Det hele skylles efter med rent vand.

​Book grill eller catering

Udfyld venligst vores formular

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

K-Grill Catering

Adresse​

Grenåvej

8960 Randers SØ

Kontakt

Catering, tilbud og salg: 

Udlejning og transport: 23 43 52 62​

E-mail: bk@k-grill.dk