Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 29 70 12

Send os en e-mail
K-grill - Facebook
Nyhedsbrev

K-Grill

K-Grill er en del af K. Engros og repræsentere i den sammenhæng, alle vores produkter som primært har relation til grill og grilltilbehør. Vi har dog valgt også at sælge nogle af vores rengøringsmidler på samme webshop, da de i bredt omfang henvender sig til samme kundegruppe.

Hele grundlaget i K. Engros, er baseret på et ønske om at kunne tilbyde kunderne produkter i absolut topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi holder fokus på stabilitet i kvalitet og leveringssikkerhed, ved hjælp af kommunikation og opbygning af tætte relationer til både leverandøre og kunder. Flere af vores produkter er netop blevet til i tæt samarbejde imellem kunden og os.

Vi lægger vægt på at alle produkter er fremstillet i godkendte matrialer og til enhver tid, overholder gældende love og standarder for den pågældende produktgruppe.

VI TILBYDER

  • Service på topniveau
  • Value for the money
  • Tillid - som hjørnestenen i en fælles fremtid
  • Samarbejde fra idé til produkt
  • Fleksibilitet

 

PRIMÆRE PRODUKTGRUPPER

Rengøringsmidler fra Welldone-Denmark til industri og husholdning 

Programmet spænder bredt over bla. gulvsæber, vaske- og skyllemidler, ovn- og grillrens, kalkfjerner, forskellige plejeprodukter samt kraftige kemiske rensevæsker til industrien.

Grill og grilltilbehør fra K-Grill 

Store eventgrills til byfester, festivaler, koncerter o lign samt en vifte af high end ovn- og grilltilbehør samt krustadejern i danskproduceret topkvalitet

Engangsservice, bartilbehør og krus til store øl 

Vi er leveringsdygtige i stort set alt til festen!

Servietter, burgerlommer, pap- og pølsetallerkner, slush ice glas og sugerør. specialglas til "Jaegerbombs" fadølskrus og store polycarbonat krus til tyrolerfesten.

Kontakt os gerne for tilbud eller med forspørgsel på produkter som ikke er nævnt.

K-Grill bidrager også lokalt, som hovedsponsor i Randers Raptors Floorball Club og ved at støtte op om randers hk, i verdens bedste liga, samt Randers Herre Håndbold.

K-Grill har også været en del af Byholdet i Randers.