Udlejningsvilkår
INDGÅELSE AF AFTALE OM LEJE & FORTRYDELSE
En lejeaftale er bindende dog har du altid 14 dages fortrydelsesret. Denne bortfalder dog i tilfælde hvor bestilling afgives under 14 dage før leje start. Lejer er den person som registreres ved bestilling/personen som kvittere for det lejede.
EFFEKTER
De lejede effekter leveres i forsvarligt stand og skal returneres i samme stand, dog med undtagelse af de småting som opstår ved alm. brug. Ved udlevering instrueres lejer i brug af udstyret
Der må IKKE påklæbes med tape, lim eller lignende på alle vores effekter. Fjernelse af limrester samt dele som ikke kan renses faktureres til lejeren.
FEJL & MANGLER
I tilfælde af fejl og mangler skal vi STRAKS underrettes på tlf.: 23435262 (RING, IKKE SMS)
Vi vil snarest forsøge at udbedre fejlen eller bytte udstyret. Kan nævnte ikke løses betales lejen retur
ERSTATNING
Der udbetales ikke erstatning i tilfælde af fejl og mangler, eller leveringssvigt. (force majeure)
Dog kan lejen helt eller delvis refunderes
FORSIKRING
Det påhviler lejer at holde udstyret forsikret fra modtagelse til returnering. Samt at dække udgifter i forbindelse med transportskader, tyveri, hærværk, fejlbetjening, mislighold, samt bortkomst af løsdele.
Udlejer forbeholder sig ret at bruge 3 hverdage til, at efterse udstyret for fejl og mangler.
UDLEVERING & RETURNERING (LEVERING)
Har du bestilt levering kontakter vi dig før vi kører og aftaler tidspunkt for levering. Vi planlægger vores leveringer så sent som muligt for undgå ændringer. Lejer skal stille med en person til hjælp ved leveringen, samt afhentning. Er der ikke en til at hjælpe forbeholder vi os ret til at kører igen eller tilkalde en mand. Denne udgift faktureres lejer (250,00/time + kørsel)
(SELVAFHENTNING)
Vores produkter kan afhentes på vores lager. Dog skal alle produkter transporteres stående.
Er du i tvivl om mål og vægt kontakt os da venligst for mere info.
ÅBNINGSTIDER FOR UD- OG INDLEVERING
Mellem 9:00 & 17:00
BETALING
Betalingsbetingelser sker enten via bankoverførsel eller ved udlevering.
Ordre hvori der indgår køb af fødevare, betales altid forud kontant eller ved bankoverførelse
_________
Transport
Brændselsskufferne må ikke sidde i grillen under transport, uden at være fastspændte.
Der må ikke være andet gods på risten/i grillen under transport, pga. det høje tyngdepunkt.
Optænding
Brændselskurvene stilles på jorden. Der fyldes 2-3 kg briketter i hver kurv. Hæld ca. 2½ dl. tændvæske over hver kurv, og lad det trække et par minutter. Lad ilden få godt fat i briketterne og vent til de største flammer er væk, førend kurvene sættes i grillen og inden kødet lægges på grillen og låget lukkes. Ryst aske af kurvene ca. en gang i timen, for at sikre god forbrænding. Der suppleres med briketter efter behov under stegning.
Tips & Tricks
Sørg for at forberede kødet ved enten at marinerer eller gnide det grundigt i salt.
Vores favoritblanding til såvel kamsteg som oksemørbrad, er en blanding af Allround krydderi, groft salt, lidt olie og en sjat rødvin eller øl. Sørg for at smører med jævne mellemrum, under hele stegningen.
Lad ikke temperaturen i grillen overstige 200 grader – det gavner ikke kødet og man risikere bare at kødet brankes. Idealtemperaturen ligger omkring 170-180 grader. Temperaturen kan styres ved at regulere på drejespjæld forneden i siderne og i enderne af låget, jo mere luft man lukker ind, jo varmere bliver grillen.
Varmen bevæger sig nedefra og op, dvs. at man selv kan lede varmen i den retning man ønsker det, afhængig af hvor man fyrer i kurvene og hvilke drejespjæld man åbner.
Et stegetermometer er uundværligt, under udførelse af grillstegningens kunst. Der er ikke noget så ærgerligt, som at bruge en masse kræfter og penge på noget som ikke bliver perfekt, når der ikke skal mere til. Steg indtil den anbefalede kernetemperatur er nået, hverken mere eller mindre.
- Svinekød:Hele stege eller grise 71 grader
- Oksekød: Rød 60 grader Rosa 63 grader Medium 71 grader Gennemstegt (helt død) 77 grader
- Fjerkræ: Kylling 82 grader Kalkun 82 grader
Forvent en stegetid på ca. 1 time pr. 10 kg. kød, gælder for hele grise
Der beregnes normalt ca. 500 g pr person, ved bestilling af hele grise (slagtet vægt)