K-Grill Catering & Grilludlejning

K-Grill Catering er catering til alle typer selskaber og håndtere let såvel 35 som 1000 kuverter.

K-Grill Catering er på flere måder unik i den forstand, at vi for eksempel ikke har et køkken, vi har heller ikke et egentlig menukort – til gengæld har vi masser af passion. K-Grill Catering stiller altid kundens ønsker højest af alt og bruger meget tid på at tale hver enkelt menu igennem, således at både kunden og vi er sikker på at der er taget højde for alle specifikke ønsker og eventuelle forbehold. Vi tilbereder normalt hele menuen på kundens adresse, enten i det eksisterende køkken eller i et af vores medbragte køkkentelte. Vores hovedretter er, som det liger i navnet, næsten udelukkende tilberedt på grill, hvilket tilføjer smagen et element af sol og sommer – også om vinteren.​

​K-Grill Catering har stor erfaring med flere retters menuer, til for eksempel bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og lignende, og tilbyder en bred vifte af forretter, mellemretter og desserter.

Er der brug for traditionel spansk Tappas, et pølsebord, helstegt pattegris til byfesten, eller pølser til rejsegildet er det også en oplagt opgave for os.

Er der alene behov for at leje en stor professionel grill, tilbyder vi udlejning af flere forskellige modeller K-Grill Catering, det professionelle og oplagte valg til jeres næste store begivenhed.

​HUSK: Vi står altid til rådighed for en samtale og med et gratis og uforpligtende tilbud.

Brug kontaktformularen herunder eller ring til:

Bruno 2343 5262

Man kan også sende en e-mail til: bk@k-grill.dk

​Book grill eller catering

Udfyld venligst vores formular

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

K-Grill Catering

Adresse​

Grenåvej

8960 Randers SØ

Kontakt

Catering, tilbud og salg: 

Udlejning og transport: 23 43 52 62​

E-mail: bk@k-grill.dk